info
Porto Club Baška - The more Porto, the better.

DJ s najdužim stažom u Porto Clubu Baška

Dj Robert FisherRobert Fisher je glazbenik, skladatelj, house-producent i DJ. Rođen je u Rijeci (HR), u glazbenoj obitelji, i već od najranije dobi pokazuje interes za glazbom te uči svirati klavir. Pod utjecajem neoromantičnog pokreta u glazbi tijekom 80-ih godina, Fisher osniva svoj prvi bend s kojim objavljuje prva glazbena izdanja i niže javne nastupe. Nekoliko je godina proveo kao profesionalni muzičar svirajući diljem Europe, nakon čega se, sa značajnim iskustvom i širokim glazbenim umijećem, vraća u Hrvatsku, gdje surađuje na nizu domaćih i međunarodnih projekata. Godine 2002. po prvi puta potpisuje ugovor s jednom od najvećih svjetskih izdavačkih kuća – Sony, te izdaje internacionalni hit “Fly Me to the Moon” u suradnji s poznatim njemačkim DJ-om i producentom Markom Spoonom i hrvatskim Ivanom Mastermixom, pod pseudonimom TGP.

Tijekom tog perioda Robert Fisher razvija svoj vlastiti DJ izričaj, te nastupa u mnogim popularnim klubovima regije. Barbara Tucker, Marshal Jefferson and Mark Spoon samo su neka od svjetskih imena s kojima je Fisher dijelio stage. Pored međunarodnih, Fisher je  realizirao i nekoliko jazz i rock-pop suradnji s domaćim renomiranim glazbenicima poput Henryja Radanovića, Elvisa Stanića i Damira Halilića - Hala.

Robert Fisher trenutno je angažiran kao DJ u nekoliko klubova na području Kvarnera, uz što je redovito posvećen vlastitom glazbenom stvaralaštvu i produkciji.

Više o Robertu Fisheru:  www.robertfisher.net